Snart dags för tävling

Nu har det blivit ett långt uppehåll i bloggen ? Jag har inget att skylla på.. Men i perioder tycker jag det kan vara skönt att inte alltid dela med sig av det som händer, utan bara vara i det.

Jag har haft flera träningshästar under våren, och lagt mycket av min tid på att rida. Tänkte skriva mer om det i ett eget inlägg.

Idag fick Huggan följa med mig ”på jobbet”. Jag höll lektioner i Håkmark, och Huggan fick låna en box i deras fina stall några timmar. Hon är så enkel att ha med sig; lätt att lasta, köra och blir inte nervös av att vara själv/komma till nya ställen. Så skönt ?

Efter mina lektioner så red vi ett pass på deras ovalbana. Vi har aldrig ridit på bana tillsammans förut, och jag ville känna lite hur jag skall rida henne. Vi red igenom alla gångarterna, och fick till helt ok galoppera i båda varven. Det har varit klurigt med galopperna,  men idag gav jag henne tydligare kontakt på yttertygeln och då gick det bättre.

Nästa helg ska vi starta på Frostis sommartävling. Vi skall starta en klass, V5. Jag hoppas att vi skall kunna visa alla gångarter, och att jag kan få till ett bra träningspass för Huggan. Ser verkligen fram emot det! ?

22 22

En reaktion på ”Snart dags för tävling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *