Utvecklas som ryttare: var stolt över den kunskap du har!

Jag har ett citat som följer mig i min utveckling som ryttare och tränare. En naturlig del av att utvecklas som ryttare är att man i perioder tvivlar på sin kunskap, och jämför sig med andra. Dessa ord påminner mig om att fortsätta kämpa under sådana perioder.

utvecklas som ryttare

Jag tycker det är viktigt att vi ger oss själva credd för att vi gör vårt bästa med den kunskap vi har just nu. Det är lätt att känna sig liten och jämföra sig med andra som man tycker rider bättre. Då börjar man lätt tvivla på sig själv, och glömmer bort att se sina egna styrkor. Men det är viktigt att vara stolt över sig själv och den kunskap man har samlat på sig.

Tänk på att du är en helt unik kombination av just dina styrkor och dina samlade erfarenheter. Det finns INGEN annan som har just detta, som du har! Var stolt över dem och fortsätta bygga på dem. Om du fortsätter göra det bästa av det du har så lär du dig mer och mer, och kan göra saker bättre och bättre. På ditt alldeles egna, unika sätt!

Fortsätt hela tiden söka ny kunskap och utvecklas som ryttare. Ja, det var mina visdomsord för idag 😉

Vill du läsa mer?

5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *