Månadssammanfattning januari

Det har blivit dags att sammanfatta januari. En månad som för mig inneburit att prova på nya saker som hästföretagare och behöva utmana mig själv lite extra.

mycket undervisning på schemat

Månaden började med att starta upp undervisningen med mina träningsgrupper. Jag är ute i olika stall ca en gång/månad och håller privatlektioner. Det är så roligt att undervisa dessa engagerade elever, och följa deras utveckling över tid! Denna månad har det varit extra roligt, eftersom jag upplever att jag känt mig väldigt trygg i mitt sätt att undervisa och min träningsfilosofi. Det är något som växer fram med åren, men som också kan gå upp och ner i perioder.

har jobbat med uppstart av några nya projekt

Jag har under januari lagt mycket tid på att planera och starta upp några olika projekt. Ni kommer att få se resultatet av det, lite eftersom. Jag har bl. a. börjat spela in korta mini-föreläsningar (webinarier) om grundträning av islandshästar. Tanken med detta var att (på ett enkelt sätt) sammanfatta för mina träningsgrupper min grundtanke med vad vi jobbar med på lektionerna. Jag kommer till en början att göra 4-5 webinarier, som förhoppningsvis kommer att utvecklas vidare under året.

har hållit min första coaching session

Jag har hållit min första coaching session! Det var helt otroligt kul, och något jag definitivt kommer att göra mer av i framtiden. Har ju jobbat en del med uppstartsföretag och entreprenörskap i andra branscher, och tror att det finns ett behov av lite nytänk bland hästföretagare? (Jag skall skriva mer om min syn på coachning och mina egna upplevelser av det i ett eget inlägg.)

nya träningshästar och mellos rehab

Ridningen har fått stå mer till sidan än jag egentligen vill, just pga. att nya projekt och nya utmaningar tar väldigt mycket tid i början. För att inte tala om all energi som går åt till ältande och ångest… Nåväl, jag har mest fokuserat på Mellos rehabträning, där jag nu har fått hjälp av en grym coach (mer om det senare). I slutet av månaden kom också två nya träningshästar till gården. Lykka ska vara här på inridning 1 månad, och Kylja på träning i 2 månader. Kommer att berätta mer om dem snart.

Det var nog en ganska bra wrap-up av denna månad. Eftersom mycket tid ägnats åt annat än ridning, är min tanke att februari kommer att fokusera mycket på träningen av hästarna. Så, med det sagt – full fart framåt i februari!

10 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *