Vad händer med Kalle?

Nu har det varit tyst på bloggen ett tag kring mina andra hästar. Anledningen till det är att vi slitit med skador, och de har stått på vila i perioder. Igår fick vi äntligen positiva nyheter. Ida från Distriktsveterinärerna var här och gav klartecken för att sätta igång Kalle igen!

Kalle fick i somras en något diffus inflammation på djupa böjsenan, så han har stått på vila några månader. Sedan september har vi skrittar korta turer, och nu får vi börja öka på turerna och lägga in travsträckor. Igångsättning kommer sträcka sig över några månader, och jag räknar med att i februari kommer vi vara i full gång igen.

Det känns otroligt roligt. Som jag saknat att rida denna positiva och samarbetsvilliga häst ?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *