En bit av vardag

18425805_1492550694108926_944192648_n

Jag jobbar och jobbar och jobbar just nu! Hela våren har det varit mycket undervisning inbokad, vilket känns jätteroligt. Hästarnas träning går också framåt. Jag har fått mycket inspiration från utbildningarna jag gått under våren, och har lagt ner mycket tid på att kunna använda min sits mer effektivt i ridningen. Jag har tränat hästarna mycket i skritt, och varit noggrann med ”de små detaljerna”. Det är roligt att se hur hästarnas kroppar börjat ”möblera om sig”, hur de successivt hittar en annan hållning och även rör sig med en bättre hållning ute i hagen. Nu ser jag fram emot att Sara Ljung kommer hit om några veckor, och få mer tips och inspiration vidare.

Jag har varit på en otroligt bra föreläsning med Johanna Lassnack (Ryttarinspiration). Rekommenderar alla som har chans att lyssna på henne, att ta den chansen! Ibland kan det vara svårt att följa sin väg och sina drömmar,och glömma bort att möjligheter är något vi i stor utsträckning skapar åt oss själva, och inte något som bara dyker upp helt plötsligt. Jag kommer bära med mig hennes föreläsning länge. För er som behöver lite pepp, så lyssna på hennes medverkan i Ridsportpodden.

Under våren har jag hållit på med ett sidoprojekt, att ta C-körkortet. Jag har nu klarat teorin, och på tisdag har jag uppkörning! Då får ni hålla tummarna för mig 🙂 Det är sjukt roligt att köra lastbil! Kanske en framtida karriärmöjlighet om jag nånsin skulle lessna på hästar (!?).

0

En reaktion på ”En bit av vardag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *