Helga såld

Nu är söta Helga såld till Storuman, och blev hämtad av sin nya familj i lördags. En riktig toppenhäst enligt mig, som hamnade hos jättefina nya ägare. Flera sålda hästar i år, och det känns jättebra att ha matchat ihop dessa hästar med så bra nya ägare! Tycker det är så roligt att jobba med det här! Ännu flera köpare står på kö att få köpa häst härifrån, så vill du ha hjälp att sälja häst är det bara att höra av sig. Garanterar en god matchning mellan häst och köpare, då vi tycker det är viktigt att affären ska bli bra för alla inblandade!

Idag kom Stina och Funi hit, Stina ska hjälpa till hos oss i sommar vilket vi är väldigt glada för! ? Nu skall här tvättas hästar ? Och ridas!!!

Nu väntar vi bara på att sommarvädret skall infinna sig.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *