Undervisning

Pga mycket jobb i förhållande till andel vakna timmar på dygnet, har jag nu valt att rationalisera min arbetstid, och insett att jag sitter väldigt mycket i bilen…

Därför kommer jag tyvärr inte längre kunna erbjuda undervisning i stall med MINDRE ÄN 4 RIDANDE EKIPAGE. Möjlighet finns ju för er att dra ihop ett gäng från omkringliggande stall och boka mig, eller boka in lektion hemma hos mig på dag- eller kvällstid. Jag kommer även att erbjuda lektionsdagar med jämna mellanrum (helgdagar). Ni väljer själv om ni vill rida en eller två lektioner, eller om ni bara vill komma och umgås med likasinnade! ?

OBS! Ni som redan har avtal med mig om ett visst antal lektioner, påverkas såklart inte av detta i nuläget.

Priserna för undervisning gällande fr o m 2015-05-01 finns på fb-sidan för mina elever. Prisinfo uppdateras snart på hemsidan också. 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *