Nytillskott i hästfamiljen

Igår födde våran fina Bambi ett långbent stoföl – Queen of Fashion ”Donna” e: From Above!!! Denna lilla goding kommer att bli Umåkers nya stjärna e vi övertygade om 😉 Bambi (New Fashion) är själv e: Starchip Entrprise. Hon var mkt lovande som unghäst men kom tyvärr till sen start pga hård träning som ung och påföljande skador. Men de starter hon gjorde visade hon fina resultat och en enorm vinnarskalle vilket vi gör att vi har stor tro på våran lilla Donna!

Här hemma på gården håller vi på å betar in hästarna inför betessläpp –  de e mkt nöjda! I helgen ska jag och Óskan på kurs för Camilla Hed vilket vi glädjer oss väldigt till!! Men innan dess är det ju nationaldag, och vi ska fara och hälsa på vår nyaste lilla familjemedlem, klippa lite gräs och annat som måste göras. Mats jobbar som en tok i företaget då det är högsäsong nu… Jag försöker hålla undan bokföring, och träna hästar i Lillens numera rätt korta sovpauser… Tur man har en fantastisk familj å fina vänner som ställer upp för oss så vi får allt att gå ihop!! <3 Snart är det efterlängtad semester då vi bara ska mysa och ha det bra tillsammans.

Nu är denna spännande dam igång med sin ridträning igen. Hon är positiv, ambitiös och riktigt riktigt rolig att rida!! Dessvärre har vi lite för många lovande och roliga hästar att träna, och planerar att på sikt minska det egna hästantalet något. Så är någon på jakt efter en välriden häst med välseparerade, taktrena gångarter och mycket rörelser kan ni hålla ögonen på Lyfting framöver…

Lyfting är född 2007 och e 1 kl-hingsten Hrókur från Svansätter som är bedömd till 8,34 i ridegenskaper. Lyfting är u 2 kl-stoet Ostra frá Hofi (tot 7,57) som i sin tur är e Oddur frá Selfossi (hederspremie för avkommor).


0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *