Höstväder

Nu var det några dagar sen jag hann skriva, det är fullt upp just nu! Har påbörjat ett nytt moment på nationalekonomin efter en tenta i mikroekonomi som kändes över förväntan, så nu får jag hålla tummarna i ca 2 veckor och se vad det blir av det!

Vädret är tungt å regnigt och det börjar verkligen kännas som höst.. imorgon ska vi hämta hem först lasset hösilage och börja fodra in hästarna, så får de snart flytta från höstbetet till sina vinterhagar. Träningen går framåt. Lillan rids i skritt och trav på repgrimman, nu börjar det bli dags att börja arbeta med bettet från marken. Óskan blir mer och mer ridbar i både skritt och trav, här går det verkligen framåt med stormsteg efter senaste veckornas svacka! Kalle ligger i träning inför helgens kurs, vi ska rida för Malin igen, denna gång på IHC Norr. Ser fram emot nya uppgifter och utvärdering av vår träning sen sist!! De andra hästarna går oxå bra.. Har kommit en häst i träning, Lýsingur. Vi arbetar med att han ska länga ut sin överlinje i skritt och trav, samt mjuka upp sidorna. Han har lätt att bli lite spänd och stel denna herre. En väldigt trevlig häst!

Vi har också fått en ny inackordering, i helgen flyttade Villimey hit med matte Matilda, känns jättekul att ha dem här!

Ni har väl inte missat att Länsstyrelsen gått ut med varning för misstänkt kvarka på Hippologum? Var extra försiktiga när ni färdas mellan stall, och var noga med att byta kläder, skor etc för att eliminera smittspridning!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *