Härlig kurshelg

Nu är jag, Mello och Dís hemkomna efter helgens Atli-kurs i Skellefteå. Lite trötta men mycket nöjda!! Har fått en del verktyg att arbeta med för att få ännu bättre kvalitet på grundarbetet, nya uppgifter att jobba vidare med och framför allt lite bättre ryttarsjälvförtroende. Nya synvinklar och vidgade vyer! Tack för det Atli! Nu ska vi jobba vidare under veckan, sedan blir det kursdag för Atli igen på lördag, denna gång i Björna.

Veckan bjuder på en del pyssel på gården – transporten behöver ett bättre stödhjul och nya ligghallen ska få väggar. Ridundervisningen börjar igen ikväll, efter förra veckans sportlov. Hästar ska tränas och det ska administreras en del inför den kommande månadens begivenheter. Det händer mycket spännande framöver och det känns hur kul som helst! Äntligen vår!!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *